Tekstschrijver nodig?

 

  • Schrijven/herschrijven van tekst voor je website

Ik vertaal je zakelijke boodschappen naar krachtige content voor het web met gebruik van de juiste marketingtechnieken. Zo trekt je website niet alleen meer bezoekers, maar wordt van een bezoeker ook een potentiële klant gemaakt.

En wie een website heeft kan niet zonder; SEO. Wordt best friends met Google en zorg ervoor dat je website gevonden wordt. De tekst die ik voor je schrijf zit vol met zoekmachine optimalisatie.

  • Schrijfwerk met SEO: inclusief een zoekwoordenonderzoek en een beschrijving hoe je (technisch) de tekst op je website plaatst. Fijn om te weten: ik ben SEO-gecertificeerd tekstschrijver.

  • Bloggen en nieuwsbrieven

Regelmatig nieuwe content plaatsen zorgt, net als het goed toepassen van SEO, voor nog meer traffic naar je website en een betere ranking in Google. Hiervoor kun je een handig abonnement afsluiten, zodat je elke maand een blog op je website kunt plaatsen (kun je meteen mooi doorlinken naar je social accounts).

Met het regelmatig versturen van een nieuwsbrief kun je informeren, uitnodigen en verleiden. Een goed geschreven nieuwsbrief wordt geopend (de meesten belanden ongelezen in de prullenmand), is voorzien van links naar je website en een duidelijke call to action.

  • Redactie, redigeren van tekst

Tekst die je zelf hebt geschreven voor je website of blog. Ideaal voor bloggers en affiliatebloggers die er zeker van willen zijn van dat tekst lekker loopt, foutloos geschreven is en een professionele indruk maakt.

  • ​Columns

Het schrijven van doorgaans hilarische columns (niet mijn woorden!) voor magazine, krant of online platform

 

  • Tekst voor brochure, flyer, of een redactioneel stuk voor krant of magazine

 

Een ander soort tekst nodig? Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden