Project Description

Voor onze website waren we opzoek naar een SEO-Pro die in een jeugdige schrijfwijze onze content kon creëren. Karen was de precies de persoon die we zochten! Wekelijks krijgen we weer nieuwe positieve reacties over onze schrijfwijze. Door deze unieke schrijfwijze van Karen heeft StanBy een eigen stijl gecreëerd waar we zowel online als offline gebruik van maken. De manier waarop Karen ons geholpen heeft was dan ook zeer fijn! Ze begreep meteen wat we in gedachte hadden en voerde dit snel en goed uit.

StanBy, Enighausen (L)

StanBy is by far het leukste marketingbureau voor online en offline marketing. Ze zijn jong, super creatief en geweldige meedenkers. Dus als je nu eindelijk eens  werk wilt maken van je social media, je huidige website niet doet wat ‘ie moet doen of digitaal slimmer wilt werken: neem contact met deze toppers. Want neem van mij aan, in welke branche je ook zit, ze regelen het voor je (en de prijs zal je verrassen).

JOB

Net als veel ondernemers vond Stan Kusters het lastig om ‘wat ze doen’ te vertalen naar tekst voor de website. Hij was duidelijk; de teksten voor zijn website moeten uitstralen wie ze zijn. Geen stijf gedoe dus, en al helemaal geen Polygoon-journaal-stemmetje zoals je op veel websites ziet. Het moest ‘anders’. Nou, dat is gelukt. Stan blij, ik blij 🙂

  • (SEO-)Tekstschrijven voor de website; tekst bedenken, schrijven en voorzien van zoekwoorden. Goeie titels en koppen schrijven die Google herkent.
  • SEO aan de achterkant van de website; triggerende snippets bedenken, paginatitels.
BRANCHE

Online en offline Marketing & Communicatie

Samenwerken?

STUUR EEN BERICHTJE

Heb je vragen of zoek je samenwerking? Gewoon mailen, maar bellen kan natuurlijk ook op 06-36384923. Heb je vragen met betrekking tot je eigen website? Vul dan ook je eigen url (webadres) in.