Project Description

The Perfect Day

Anja Konings is een organisatorische duizendpoot (en een echte Rotterdamse). Een paar jaar geleden sprong ze in het diepe en werd weddingplanner. Ze trouwt paren in de regio Zuid-Holland en heeft als schippersdochter een voorliefde voor huwelijken op en aan het water. Niets is te gek, van een ceremonie op een drijvend ponton tot aan komen sjezen in een raceboot: Anja regelt het met liefde voor je. Trouwlustig? Kijk maar even op haar website.

JOB

Tekst schrijven voor de website| tekst voor profielen op diverse platformen en social media | tekst voor een video die Anja opnam voor op haar website | Tekst voor een Facebook-advertentie | Brochuretekst

BRANCHE

Weddingplanner

‘Karen is een vriendelijke vrouw, die goed naar mijn wensen heeft geluisterd en ze ook daadwerkelijk heeft verwerkt. Ze “leest” veel tussen de regels door en weet van aanpakken. Ze houdt zich aan haar afspraken. Ik vind het super knap dat door met mij één gesprek te voeren ze zich zo kan inleven in mijn bedrijf. Als ik nu naar de tekst op mijn website kijk zou ik het zelf geschreven kunnen hebben.

Karen heeft de teksten van mijn website herschreven en de SEO uitgevoerd. Daarnaast heeft ze mijn profieltekst, die ik op verschillende platforms heb staan, herschreven. Ook mijn brochure  heeft ze aangepast.  Karen heeft ook nieuwe teksten geschreven voor een filmpje en een advertentie.’

Anja Konings - Weddingplanner, The Perfect Day, Spijkenisse

Ook samenwerken?

STUUR EEN BERICHTJE

Heb je vragen of zoek je samenwerking? Gewoon even mailen, maar bellen kan natuurlijk ook. Heb je vragen met betrekking tot je eigen website? Vul dan ook je eigen url (webadres) in.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]