Project Description

Renée Vrijman

Renée Vrijman is grafisch vormgever en een creatieve duizendpoot met een geheel eigen signatuur. Schrijven voor haar website vond ze lastig. Daarom schreef ik een aantal teksten voor haar aan de hand van de input die ze mij gaf. Als je ooit een grafisch vormgever nodig hebt (concept bedenkt ze ook) voor je huisstijl of je zakelijke uitingen dan zit je bij Renée meer dan goed.

Leuk om te weten: samen met Renée til ik bedrijven die toe zijn aan ‘The Next Step’ naar een hoger niveau. Bedrijven en ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe, frisse uitstraling helpen we een flinke stap verder richting professionaliteit. Dat kan betekenen dat we een nieuwe website voor je maken in WordPress of WIX (en uiteraard voorzien van tekst met SEO) en/of de gehele huisstijl aanpassen. Ook als je van dat zolderkamertjes-imago af wilt zit je bij ons goed. We helpen je met tekst, vormgeving, je website en al uitingen. Op naar JIJ2.0!

Samen geven workshops (ook in-company) aan bedrijven (maar ook aan eenpitters) die aan de slag willen met tekst en vormgeving voor hun eigen bedrijf.

Moet alles op de schop en ben je toe aan de volgende stap? Neem contact op, ik weet zeker dat we verder kunnen helpen.

JOB

Tekst schrijven voor de website | SEO | Brochuretekst

BRANCHE

Grafische vormgeving, designbureau

‘Karen kan heerlijk schrijven en is een onwijs leuk mens. Het is fijn samenwerken met haar. Ze schrijft op een natuurlijke manier, vlot, losjes en krachtig. Dat je echt denkt… waarom kan ik dit zelf niet’

RENEE VRIJMAN - GRAFISCH VORMGEVER, Ontwerp- en adviesbureau

Ook samenwerken?

STUUR EEN BERICHTJE

Heb je vragen of zoek je samenwerking? Gewoon even mailen, maar bellen kan natuurlijk ook. Heb je vragen met betrekking tot je eigen website? Vul dan ook je eigen url (webadres) in.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]