Project Description

Studio Zelden, Amsterdam

Studio Zelden is zowel creatief bureau als full service produktiehuis voor film en fotografie. Bij Zelden creëren ze niet alleen geweldige content  voor magazines, reclame campagnes en film, desgewenst bedenken ze script en zorgen ze voor locatie- en model sourcing en the whole shabam. In hun eigen studio in Amsterdam (goed te bereiken en free parking!) of op locatie, maken ze die vette shoots. En ze doen van alles; van fashion tot food en van baby en kids tot ‘Flats en Stills’. Zelf raak ik niet uitgekeken op de foodfotografie die ze doen, die is likkebaardend lekker voor het oog.

JOB

(SEO-)Tekstschrijven voor de website; tekst bedenken, schrijven en voorzien van zoekwoorden. Goeie titels en koppen schrijven die Google herkent.
SEO aan de achterkant van de website; snippets bedenken, paginatitels. Invoeren van de tekst en de meta-teksten (wel zo handig).

SEA (Google Ads): triggerende tekst bedenken die zoekwoorden bevat, voor alle pagina’s en elke categorie die te vinden is op de website.

BRANCHE

Fotografie- & Filmproductie

“Karen heeft ons geholpen structuur te geven in de wensen voor de website en de daarbij horende copy. Onze wensen waren uitgebreid en ikzelf ben zeer kritisch over de inhoud van de tekst, omdat deze niet alleen op SEO gescreven moet zijn maar daadwerkelijk moet kloppen. Karen heeft goed aan kunnen voelen welke kant het op moest en heeft ons geholpen om binnen een korte tijd de juiste teksten strategisch en SEO-technisch goed op te leveren.”

Bastiaan van Ederen, Studio Zelden, Amsterdam

Samenwerken?

STUUR EEN BERICHTJE

Heb je vragen of zoek je samenwerking? Gewoon even mailen, maar bellen kan natuurlijk ook. Heb je vragen met betrekking tot je eigen website? Vul dan ook je eigen url (webadres) in.