Project Description

Studio Zelden, Amsterdam

Studio Zelden is zowel creatief bureau als full service produktiehuis voor film en fotografie. Bij Studio Zelden creëren ze niet alleen geweldige content  voor magazines, reclame campagnes en film, desgewenst bedenken ze script en zorgen ze voor locatie- en model sourcing en the whole shabam. In hun eigen studio in Amsterdam (goed te bereiken en free parking!) of op locatie, maken ze die vette shoots. En ze doen van alles; van fashion tot food en van baby en kids tot ‘Flats en Stills’. Zelf raak ik niet uitgekeken op de foodfotografie die ze doen, die is likkebaardend lekker voor het oog.

JOB

(SEO-)Tekstschrijven voor de website; tekst bedenken, schrijven en voorzien van zoekwoorden. Goeie titels en koppen schrijven die Google herkent.
SEO aan de achterkant van de website; snippets bedenken, paginatitels. Invoeren van de tekst en de meta-teksten (wel zo handig).

SEA (Google Ads): triggerende tekst bedenken die zoekwoorden bevat, voor alle pagina’s en elke categorie die te vinden is op de website.

BRANCHE

Fotografie- & Filmproductie

“That’s been one of my mantras — focus and simplicity. Simple can be harder than complex; you have to work hard to get your thinking clean to make it simple.”

Bastiaan van Ederen, Studio Zelden, Amsterdam

Samenwerken?

STUUR EEN BERICHTJE

Heb je vragen of zoek je samenwerking? Gewoon even mailen, maar bellen kan natuurlijk ook. Heb je vragen met betrekking tot je eigen website? Vul dan ook je eigen url (webadres) in.