Over Karen

Karen schrijft zich een hoedje en met hart en ziel sinds ze begon met het schrijven van columns. Over passie gesproken… Ze bekijkt de wereld met Argusogen, verbaast zich met regelmaat, maar verblikt of verbloost zelden. Vindt overal wel ‘iets’ van en dat moet er dan echt even uit. Liefst met humor en waar mogelijk met de nodige zelfspot. Grote bron van inspiratie: haar twee pubers (maar gelukkig is er nog zoveel meer).

Karen is geen sportfanaat maar eet wel supergezond en wandelt wat af met hond Abby. Verder is ze gek op Frankrijk en droomt ze van een 2e stek op het Franse platteland met een ezel, een goed glas wijn en uitstekende wifi.  Ze is altijd in voor samenwerking. Wil je columns op je eigen platform plaatsen? Leuk! Neem dan wel even contact op want alles wat je op deze site (en elders) van haar leest is auteursrechtelijk beschermd.

Voor meer informatie  op het gebied van zakelijk tekstschrijven neem je een kijkje op de pagina Tekstschrijver. Ze vertaalt al jouw zakelijke boodschappen naar krachtige, heldere content voor welk medium dan ook.

%d bloggers liken dit: