Columns2019-05-30T20:42:38+00:00

Benvenute in Roma

Koud geland op Fiumicino Airport en wachtend op de enig ingecheckte koffer, kijken mijn Lief en ik elkaar aan en slaken een zucht van verlichting: we zijn er. Het feest dat citytrip Rome met vier pubers heet, kan beginnen. Ik krijg een dikke kus en kijk dan achterom om te checken of ze er allemaal nog […]

Lenen?

Mag ik je hebben Mag ik je houden Klinkt misschien wat veel gevraagd Ik hoef niet te trouwen Geen nesten te bouwen Maar vooralsnog vind ik het heel geslaagd Lenen is misschien een optie Graag wat langer dan een jaar Zonder opzeg stil verlengen Want weet je, Lief Ik ben wel klaar

Mam? Er is toch wel wifi?

‘Hoe zit Zuid in de meivakantie? Ook vanaf Koninginnedag?’ vroeg ik een week of wat geleden met licht Amsterdamse tongval. ‘Koningsdag. Eh, en nee. Een week eerder,’ antwoordde hij het met een zachte G. Eentje maar, wat jammer is, want het klinkt zo aangenaam zacht en als muziek in mijn oren. ‘Dus dan valt een […]

Load More Posts