Over mij

Vaak voelt het niet eens als werken, schrijven. Het is doen wat ik het liefste doe: teksten maken die pakken, triggeren, authentiek zijn en ondernemers een mooie etalage geven op het world wide web of daarbuiten.

Maar of het nou tekst voor een website is, een lekker blog of een nieuwsbrief: als ik kan en mag schrijven is mijn dag snel goed.

 

En verder? Ik word blij van twee heerlijke pubers en een Lief, lange en korte trips naar Frankrijk. Een rare, maar oh zo leuke hond, uitwaaien op het strand dat gelukkig om de hoek ligt. Steengoeie thrillers, lieve gedichtjes, Franse kaas en een ijskoud glas witte wijn. Nieuwe dingen bedenken, plannen maken en lezen. Heel veel lezen, want daar ga je nog beter van schrijven 😉

Uitreiking publieksprijs 2017 Creatief Schrijven BE 'De zin van je leven' door Sijn Vranken
'Boos' is de oplossing van de rebus die mijn lichaamstaal verraadt 😉