Over mij

(in a nutshell)

Self made en een beetje eigenzinnig, daar komt het wel op neer. En een vrolijke natuur, dat ook. Ik ben een tekstfanaat op HBO-niveau, sta in m’n up met twee pubers het vrouwtje en pluk een aantal keer per dag, de dag (aanrader). Verder heb ik een linker- en rechter hersenhelft die tot mijn schik lekker samenwerken: logisch nadenken en creativiteit gaan in dit vak prima samen.  En buiten de pubers is er een hond (wel een rare hond) en een Lief (niets op aan te merken) die een end weg woont en elke kilometer over de A2 dubbel en dwars waard is. Nog niet echt een beeld van mij? Check m’n Instagram, dan komt dat beeld vanzelf 😉

KAREN
KAREN
Uitwaaien, met de hond en het liefst ergens langs het water
@HOME
@HOME
#werkplek #keukentafel #hang-out
SCHRIJVEN
SCHRIJVEN
Broeden, schrijven, schrappen.
BEL 06 363 84 923
(Mail, bel of app)