Goed stuk tekst nodig?

Als ondernemer heb je waarschijnlijk wel iets anders aan je hoofd dan broeden op een goed stuk tekst. Jij wilt ondernemen: doen waar je goed in bent, verkopen of je dienst verlenen. Je kunt mij als tekstschrijver inschakelen voor nieuw te schrijven tekst of voor het redigeren van de tekst die je zelf hebt geschreven.

 • Webcontent schrijven

  Schrijven voor het internet is een klus waar je wel even tijd in moet steken (je moet goed weten wat je doet). Tekstschrijven uitbesteden aan een tekstschrijver die precies weet hoe je webcontent schrijft is dus hartstikke slim! Denk bij content voor het web aan tekst voor je website, je nieuwsbrieven, landingspagina’s, blogs en aan profielen voor social media.

 • SEO

  Beter ranken in Google? Laat je teksten voor het internet zoals website teksten, blogs en productomschrijvingen voor je webshop voorzien van zoekwoorden, slimme links en meta teksten. Je kunt bestaande tekst laten herschrijven of nieuwe teksten laten schrijven. Benieuwd hoe jouw website het op het gebied van SEO doet en of het beter kan? Vraag om de gratis webscan en je weet alles.

  SEO-expert in de regio Amsterdam (of Den Haag, Rotterdam of voor mijn part Maastricht en Groningen) nodig? Deze SEO-gecertificeerde tekstschrijver werkt landelijk en weet precies hoe je de ranking van je website een vette boost geeft. Ik werk met software die laat zien hoe je rankt, hoe je kunt verbeteren en wat je concurrenten doen om goed te scoren in de SERPS (zoekmachine resultaten). Aan SEO schrijven gaat altijd een keyword onderzoek vooraf.

 • Blog of nieuwsbrief

  Vlotte tekst voor je blog of nieuwsbrief nodig? Regelmatig bloggen is goed voor de online vindbaarheid van je website. Die goed geschreven blogs kun je dan weer mooi delen via je social media kanalen zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

 • Tekst voor brochure of flyer

  Brochuretekst  en tekst  voor je flyers wordt helder geschreven met het oog op je doelgroep. Zo wordt in een klap duidelijk wat je doet, wat je verkoopt en waarom ze bij jou moeten zijn en niet bij je concurrenten.

 • Tekst voor social media profielen

  Schrijven van zakelijke profielen voor social media zoals Facebook, LinkedIn en Instagram. Socials zijn leuk en kunnen je business een boost geven maar ze zijn ook erg ‘vluchtig’. Met een goed geschreven profiel dat precies omschrijft wie je bent en wat je doet nestel je je in het geheugen van profielbezoekers.

 • Redigeren van eigen geschreven tekst (geen manuscripten)

  Voor iedere ondernemer die zelf aan de slag gaat met (web) tekst en alleen behoefte heeft aan een check op spelling, grammatica en stijlfouten.

BEL 06 363 84 923
Voor een snel advies, vraag of een offerte